Wie zijn wij?

We zijn als drie vrienden uit Winsum het bedrijf Becoco begonnen. Becoco staat voor: Begeleiding, coaching en coördinatie. In ons logo zit een boog verwerkt. Onze plannen tot samenwerking zijn bij De Boog in Winsum ontstaan. Hier hebben we besloten dat we ons willen inzetten voor mensen met psychische problematiek en mensen met een licht verstandelijke beperking die ondersteuning nodig hebben in de thuissituatie.

Daarnaast heeft de boog ook een symbolische betekenis. Het geeft onze onderlinge verbinding in samenwerking weer en daarnaast geeft het ook aan hoe wij onze rol zien. De verbindende schakel zijn voor onze zorgvragers. Door hen te helpen zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de maatschappij.

boog

Rick Schaaphok
Rick SchaaphokBegeleider
Rick Schaaphok is het eerste aanspreekpunt van Becoco en de begeleider van de zorgvragers. Hij heeft de opleiding SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) afgerond. Daarnaast heeft hij jaren ervaring als ambulant begeleider. Rick kan ook een rol spelen in de coördinatie als er meerdere begeleiders bij een zorgvrager betrokken zijn.
Kornelis Prins
Kornelis PrinsKwaliteitsbehoud
Kornelis Prins is verpleegkundige en werkt momenteel als teamleider in de psychiatrie. Kornelis houdt zich bezig met de veranderende wetgeving op het gebied van begeleiding en is eventueel ook inzetbaar als begeleider.
Marcel Pannekoek
Marcel PannekoekFinancieel/marketing
Marcel Pannekoek heeft geen zorgachtergrond, maar is wel ondernemer. Hij zet zijn kennis van marketing en financiële bedrijfsvoering in voor Becoco.

Vacatures | Op dit moment zijn er geen vacatures